RACI, d.o.o.racionalizacija procesov zgorevanja d.o.o. EngENG | Podjetje  |  Partnerji  |  Kontakti
  Domov > Novice
 
 

Novice

03.04.2017:
NOVO PRENOSNA OGREVANA ODJEMNA SONDA Smartline

S prenosno ogrevano odjemno sondo Smartline proizvajalca BÜHLER, si lahko skupaj s PCS.smart pripravo plina sestavite komplet za občasne meritve plinov. Sonda ima vgrajen filtrni element in je temperaturno samoregulirajoča oz. preko temperaturnega regulatorja. Sonda je praktično shranjena v prenosnem kovčku.

Več si preberite: Smartline Instructional manual EN


03.04.2017:
NOVO PRENOSNI SISTEM ZA PRIPRAVO PLINA PCS.smart

Podjetje BÜHLER ponuja v svoji ponudbi kompaktni sistem za pripravo plina PCS.smart. Sistem v osnovi vsebuje hladilnik plina s cevno črpalko in filtrom, dodatno pa sistem dopolnijo še s črpalko plina, senzorjem vlage, merilnikom pretoka z igličnim ventilom in temperaturnim regulatorjem. Sistem je sestavljen v prenosnem kovčku, kar omogoča preprosto mobilnost in je nepogrešljiv pri občasnih meritvah.

Več si preberite: PCS smart Datasheet EN in PCS smart Instruction manual EN.


19.10.2016:
NOVO SCENTROID leteči laboratorij DR1000

SCENTROID leteči laboratorij DR1000 je odlična rešitev za odročno merjenje kemične sestave zraka. V modul, ki je pripet na dron, lahko vstavimo različne senzorje in s tem razdelamo nabor komponent, ki jih želimo meriti. Izbiramo lahko med več kot 30 merilnimi komponentami. Veličine, ki jih dron zajema, so prenesene na tablični računalnik, vključno z GPS koordinatami in višino.

S tem je omogočeno 3D kartiranje ravni onesnaženja in vonjav v okolju.

Ta funkcija se lahko s pridom uporablja za vzorčenje izpustov v prostoru.

 Brošura Scentinal Flying Laboratory DR1000+
(PDF datoteka, 0.9Mb),
19.10.2016:
NOVO Scentinal SL50

Scentinal SL50 je stacionarni detektor plinov za kontrolo okoliškega zraka. V enoto je lahko vgrajeno do 20 različnih senzorskih modulov za detekcijo različnih plinov in vonjav. Vsi podatki so shranjeni lokalno in poslani na centralni server, kjer so dostopni uporabniku.

 Brošura Scentinal SL50 (PDF datoteka, 5 Mb),


19.10.2016:
NOVO SCENTROID OdoTracker

SCENTROID OdoTracker je prenosljiv merilnik, ki meri koncentracijo dveh predhodno izbranih kemikalij v zunanjem zraku (npr. H2S in NH3). Merilnik shranjuje meritve, temperaturo, vlago in GPS koordinate. Podatki se prenesejo na napravo, ki podpira Android operacijski sistem preko Bluetooth tehnologije.

 Brošura Scentinal OdotrackerTR8 in PolutrackerTR8+ (PDF datoteka, 1.8Mb),


02.11.2015:
NOVO Prenosni merilni sistem Gasmet DX4000

Prenosni sistem za meritve emisije Gasmet™ DX 4000 vključuje vse prednosti FTIR CEMS v prenosnem sistemu. Kombinacija vročega ekstraktivnega vzorčenja in visoko zmogljivega FTIR analizatorja pomeni, da je v zahtevnih pogojih mogoče kontinuirno meriti komponente, kot so HF, HCl, NH3, N2O, formaldehid in druge. Gasmet™ analizatorje razvija in izdeluje podjetje Gasmet Technologies, ki je vodilno podjetje na področju meritev emisije z FTIR tehnologijo.

Več:  Prenosni merilni sistem Gasmet DX4000


11.03.2015:
Finalisti nagrade Werner von Siemens

Podjetje RACI d.o.o. je v LEK Mengeš postavil emisijsko postajo za stalni obratovalni monitoring novega kotla, ki poleg zemeljskega plina za proizvodnjo pare termično izrablja tudi odpadna topila.

S tem prihranijo približno milijon kubičnih metrov plina letno, zmanjšali so tudi stroške za odvoz in odlaganje odpadnih topil.

S projektom je družba Lek, član skupine Sandoz, v sodelovanju z RACI finalist nagrade Werner von Siemens za učinkovitost.

 LEK in RACI Werner finalisti (PDF, 2MB)


14.01.2015:
URADNI ZASTOPNIK ZA IZDELKE PODJETJA GASMET

RACI d.o.o. je z letom 2014 postal uradni zastopnik za izdelke podjetja Gasmet za območje Slovenije in Hrvaške.

Gasmet razvija in proizvaja Gasmet linijo plinskih analizatorjev in sistemov monitoringa pri čemer zagotavlja inovativne rešitve za monitoring in zahtevnejše industrijske meritve plinov. Njihovi izdelki so cenovno konkurenčni, zanesljivi, uporabniku prijazni in zagotavljajo dosledno natančne rezultate pri nizkih obratovalnih stroških.

Več: www.gasmet.com/distributors/europe

 


25.09.2014:
20 let RACI d.o.o.

Podjetje RACI d.o.o. je danes vodilno slovensko podjetje na področju plinske analitike in deluje v slovenskem prostoru in širše. V dveh desetletjih je podjetje zabeležilo številne uspešne poslovne zgodbe. 20 let stremenja k odličnosti na vseh področjih je podjetju pustilo pečat odličnosti, uspešnosti in zaupanja. Danes se podjetje z 11 zaposlenimi lahko pohvali z Merilnim laboratorijem RACI, ki deluje kot preskusni laboratorij LP-076 akreditiran po SIST EN ISO/IEC 17025:2005 in Kontrolnim organom RACI, ki deluje kot kontrolni organ K-085 tipa C akreditiran po SIST EN ISO/IEC 17020:2004. Podeljen nam je bil Excellent SME certifikat Gospodarske zbornice Slovenije za poslovno uspešnost in zaupanja vredno podjetje, postali pa smo tudi del SIEMENS Solution Partner programa na področju procesne analitike.

Uporabnikom nudimo sodobne, preizkušene in robustne analizne sisteme za trajne in občasne meritve, ki zagotavljajo kompetentno in z zakonodajo skladno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev, za kar si bomo prizadevali tudi v prihodnje.


27.09.2013:
MERITEV PRETOKA Z AccuFlo QAL podjetja SKI

Sistem AccuFlo QAL podjetja SKI je enostavna in ekonomična rešitev za meritev pretoka plinov. Več informacij najdete v priloženem prospektu.

Več: AccuFlo QAL EN.pdf


 
Kontaktni podatki
RACI d.o.o.
Tehnološki park 24
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

T: +386 1 620 33 80
F: +386 1 620 33 90
E:
 
Podjetju RACI d.o.o. je bil dodeljen Certifikat Excellent SME Slovenia - za poslovno uspešnost in zaupanja vredno podjetje.

 
 

© 2006-2017 RACI, d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB