RACI, d.o.o.racionalizacija procesov zgorevanja d.o.o. EngENG | Podjetje  |  Partnerji  |  Kontakti
  Domov > Podjetje Sorodne vsebine
 
 

Podjetje

Podjetje RACI d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994 s pomočjo Ministrstva za znanost in tehnologijo kot Center za prenos tehnologije. Motiv ustanovitve podjetja izhaja iz dolgoletne dejavnosti Instituta "Jožef Stefan" na področju regulacije procesov zgorevanja. Podjetje deluje v okviru Tehnološkega parka Ljubljane.

Podjetje RACI d.o.o. deluje na področju energetsko-ekološkega inženiringa in ima dolgoletne izkušnje na področju meritev emisije in plinov v procesih. Tako nudi uporabnikom sodobne, preizkušene in robustne analizne sisteme za trajne in občasne meritve, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev. V okviru svojih storitev podjetje nudi svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje sistemov procesne analitike, ki jih tvorijo gradniki priznanih podjetij, kot so Ankersmid, BEKO, BÜHLER, DURAG, ENOTEC, IntertecJCT, MICHELL InstrumentsPaul Gothe, PCME, SIEMENS, S.K.I. in drugih.

Podjetje RACI d.o.o. ima registrirane dejavnosti na področju meritev, razvoja, inženiringa, proizvodnje, trgovine ter tako nudi uporabnikom celovito in kompetentno storitev po sistemu na ključ:

  • avtomatske merilne sisteme (AMS),
  • sisteme za avtomatsko vrednotenje (AES),
  • sisteme obratovalnega monitoringa emisije snovi v zrak (CEMS),
  • prve meritve in obratovalni monitoring emisije snovi v zrak iz nepremičnih virov onesnaževanja,
  • trajne in občasne meritve plinov pri zgorevanju, v procesih in emisije,
  • trajne in občasne meritve prahu. 

Naš cilj je blagovna znamka, ki zagotavlja kompetentnost rešitev, visoko zanesljivost dobavljenih sistemov, razpoložljivost postrojenj ter kakovost in sledljivost meritev. 

Merilni laboratorij RACI je akreditiran po standardu SIST EN ISO/IEC 17025:2005 in ima pooblastila št. 35421-15/2009-2 Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje emisijskega obratovalnega monitoringa. Kontrolni organ RACI je akreditiran po standardu SIST EN ISO/IEC 17020:2004 in ima pooblastilo št. 35421-14/2009-2 Ministrstva za okolje in prostor za izvajanje kalibracije in rednega letnega testiranja delovanja merilne opreme za trajne meritve emisije snovi v zrak.

Podatki o podjetju (PDF, 141kB
Lokacija (PDF, 271kB)
Izjava vodstva o kakovosti (PDF, 165kB)


 
Kontaktni podatki
RACI d.o.o.
Tehnološki park 24
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

T: +386 1 620 33 80
F: +386 1 620 33 90
E:
 
Podjetju RACI d.o.o. je bil dodeljen Certifikat Excellent SME Slovenia - za poslovno uspešnost in zaupanja vredno podjetje.

 
 

© 2006-2015 RACI, d.o.o. Vse pravice pridržane. Stran poganja EASYWEB