O podjetju

O podjetju

 

Podjetje RACI d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1994 s pomočjo Ministrstva za znanost in tehnologijo kot Center za prenos tehnologije. Motiv ustanovitve podjetja izhaja iz dolgoletne dejavnosti Instituta "Jožef Stefan" na področju regulacije procesov zgorevanja. Podjetje deluje v okviru Tehnološkega parka Ljubljane.

Podjetje RACI d.o.o. deluje na področju energetsko-ekološkega inženiringa in ima dolgoletne izkušnje na področju meritev emisije in plinov v procesih. Tako nudi uporabnikom sodobne, preizkušene in robustne analizne sisteme za trajne in občasne meritve, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev. V okviru svojih storitev podjetje nudi svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje sistemov procesne  plinske analitike, ki jih tvorijo gradniki priznanih podjetij, kot so ANKERSMID, BÜHLER Technologies, DURAG, ENOTEC, ENVEA, GASMET TechnologiesINTERTEC HessJCT Analysentechnik, MICHELL Instruments, OSIPaul Gothe, SIEMENS, S.K.I. in drugih.

 

Podjetju RACI d.o.o. je bil dodeljen Certifikat Excellent SME Slovenia - za poslovno uspešnost in zaupanja vredno podjetje.

Z dolgoletnimi bogatimi izkušnjami vam podjetje RACI d.o.o. zagotavlja visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev, kompetentne in skladne rešitve, sodobne in preizkušene robustne avtomatske merilne sisteme (AMS, P-AMS), zagotavljanje kakovosti in kalibracije AMS, visoko zanesljivost in razpoložljivost z nizkimi stroški lastništva AMS, ter celovito in kompetentno storitev po sistemu na ključ.

Naš cilj je blagovna znamka, ki zagotavlja kompetentnost rešitev, visoko zanesljivost dobavljenih sistemov, razpoložljivost postrojenj ter kakovost in sledljivost meritev.

ML-KO-RACI
V okviru podjetja RACI d.o.o. delujeta tudi:

  • Merilni laboratorij RACI, ki izvaja meritve emisije, plinov v procesih in v okolju.
  • Kontrolni organ RACI, ki izvaja kontrolo opreme s področja okolja, procesov in varnosti (kontrola avtomatskih merilnih sistemov, kontrola prenosnih merilnikov, kontrola osebnih prenosnih merilnikov in naprav za pripravo plinskih mešanic).

 

RACI d.o.o. ima pooblastila Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo za izvajanje emisijskega obratovalnega monitoringa in kontrole AMS (QAL2 in AST po SIST EN 14181).

Podjetje RACI d.o.o. ima registrirane dejavnosti na področju meritev, razvoja, inženiringa, proizvodnje, trgovine ter tako nudi uporabnikom celovito in kompetentno storitev po sistemu na ključ:

  • avtomatske merilne sisteme (AMS),
  • sisteme za avtomatsko vrednotenje (DAHS),
  • sisteme obratovalnega monitoringa emisije snovi v zrak (CEMS),
  • prve meritve in obratovalni monitoring emisije snovi v zrak iz nepremičnih virov onesnaževanja,
  • trajne in občasne meritve plinov pri zgorevanju, v procesih in emisije,
  • trajne in občasne meritve prahu,
  • kontrola AMS (QAL2 in AST).

Sorodne vsebine


Zadnje novice

Več novic

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se