Občasne meritve

Sistemi vzorčenja in priprave plina

  • Domov
  • Prodajni program
  • Občasne meritve

Pri meritvah emisije je sistem vzorčenja in priprave plina enako pomemben, kot sam analizator. Naloga tega sistema je, da reprezentativni vzorec plina nepopačen prenese do analizatorja, pri tem pa mora zagotoviti, da vzorec pride do analizatorja v obliki, ki ne bo poškodovala analizatorja, kar običajno pomeni, da morajo biti odstranjeni delci in vodni hlapi.

Obcasne5
PRENOSNI SISTEM ZA PRIPRAVO PLINA BÜHLER PCS.smart

Podjetje BÜHLER ponuja v svoji ponudbi kompaktni sistem za pripravo plina PCS.smart. Sistem v osnovi vsebuje hladilnik plina s cevno črpalko in filtrom, dodatno pa sistem dopolnijo še s črpalko plina, senzorjem vlage, merilnikom pretoka z igelnim ventilom in temperaturnim regulatorjem. Sistem je sestavljen v prenosnem kovčku, kar omogoča preprosto mobilnost.

Obcasne6
PRENOSNA OGREVANA ODJEMNA SONDA Smartline

S prenosno ogrevano odjemno sondo Smartline proizvajalca BÜHLER in PCS.smart pripravo plina lahko sestavite prenosen komplet za meritve emisije. Sonda ima vgrajen filtrni element in je temperaturno samoregulirajoča oz. preko temperaturnega regulatorja.

Obcasne7-novo
Podjetje Ankersmid s 25 letnimi izkušnjami na področju plinske analitike ponuja vrsto proizvodov. Mednje sodi tudi prenosni sistem za meritve emisije, ki ga sestavljajo prenosna sonda APP, ogrevani vod AHL in sistem za pripravo plina APS.

Z vgrajenimi filtri, Peltierjevim hladilnikom, zmogljivo črpalko in regulatorji temperature v kompaktnem ohišju sistem omogoča enostavno in učinkovito terensko delo.

 


Zadnje novice

Več novic

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se