Trajne meritve

AMS - avtomatski merilni sistemi

 • Domov
 • Prodajni program
 • Trajne meritve

Avtomatski merilni sistemi

Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje z avtomatskimi merilnimi sistemi (AMS) za trajne meritve misije snovi v zrak. Uporabnikom nudimo sodobne, preizkušene in robustne avtomatske merilne sisteme (AMS) za potrebe obratovalnega monitoringa, to je trajnih meritev emisije snovi v zrak iz nepremičnih virov onesnaževanja, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje avtomatskih merilnih sistemov.

 

CEMS-II-e-front-side-new
CMM-front-new
plinovodi-rogatec-new

 

In-situ O2 merilni sistemi

Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju meritev plinov pri zgorevanju. Uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih, preizkušenih in robustnih in-situ O2 merilnih sistemov za trajne meritve koncentracije kisika v plinih, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje in-situ merilnih sistemov podjetja ENOTEC.

 

enotec-in-situ-o2-merilni-sistemi-1

 

enotec-in-situ-o2-merilni-sistemi-2

 

NOV PRODUKT: ENOTEC ENSITU® 7000 O2 analizni sistem za male in srednje kurilne naprave

Kompaktni merilnik koncentracije kisika (O2) ENSITU® 7000 je plod desetletij razvoja in izkušenj na področju kvalitetnih in-situ merilnikov in predstavlja cenovno ugodno rešitev za vašo aplikacijo.

 

Analizatorji plinov

lek-menges-izbor-7-new
Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju meritev emisije in plinov v procesih. Zato lahko nudimo sodobne, preizkušene in robustne analizatorje plinov, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje analizatorjev priznanih podjetij, kot so BÜHLER, ENOTEC, GASMET, SIEMENS in drugih.

 

 

Sistemi priprave plina

Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju priprave plina za potrebe meritev emisije in plinov v procesih. Zato lahko nudimo sodobne, preizkušene in robustne gradnike za sisteme priprave plina, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

TRAJNI KONTINUIRNI MONITORING:

 

Vse gradnike za sisteme priprave plina dobite pri nas:

 • OGREVANE ODJEMNE SONDE
 • OGREVANI ODJEMNI VODI
 • HLADILNIKI PLINOV (kompresorski, Peltier, …)
 • FILTRI PLINOV (za delce, za aerosole, sorbenti, …)
 • ČRPALKE PLINOV (membrana, meh, …)
 • CEVNE ČRPALKE (odvajalne, dozirne, …)
 • VENTILI (zaporni, krogelni, reducirni, igelni, 2-, 3-, 4-, 5-potni, …)
 • ROTAMETRI
 • SPOJKE (PP, PVDF, PTFE, PFA, SS, GL, …)
 • CEVI (PTFE, SS, PA, VITON, NOVOPREN, …)
sistemi-priprave-plina-4
sistemi-priprave-plina-5

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon in vzdrževanje gradnikov sistemov priprave plina priznanih podjetij, kot so Ankersmid, BÜHLER, ENOTEC, JCT, MICHELL Instruments, SIEMENS in drugih.

 

Sistemi za meritve prahu

V podjetju RACI d.o.o. uporabnikom nudimo tudi sodobne, preizkušene in robustne analizne sisteme za trajne meritve prahu, ki zagotavljajo kompetentno in skladno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje sistemov za meritve prahu priznanih podjetij, kot so DURAG, ENVEA in drugih.

 

Sistemi za meritev vlage

Podjetje RACI d.o.o. ima dolgoletne izkušnje na področju meritev vlage v plinih. Zato lahko nudimo sodobne, preizkušene in robustne merilnike vlage v plinih in tekočinah, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon in vzdrževanje merilnikov vlage priznanega podjetja MICHELL Instruments. Merilniki vlage so tovarniško kalibrirani v akreditiranem Kalibracijskem laboratoriju podjetja MICHELL Instruments.

 

Procesna oprema

Nudimo tudi ostalo sodobno, preizkušeno in robustno procesno opremo, ki zagotavljajo kompetentno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo in vzdrževanje sistemov s procesno opremo, ki jih tvorijo gradniki priznanih podjetij.

 

Zaščita procesne opreme

INTERTEC je od leta 1965 proizvedel več kot pol milijona ohišij, omar in zabojnikov za zaščito procesne opreme. Njihovi proizvodi so vgrajeni tako v področjih z izjemno nizkimi temperaturami, kot v področjih z zelo visokimi temperaturami.

Njihovi proizvodi nudijo:

 • zaščito proti zmrzali
 • zaščito proti nastajanju kondenza
 • regulacijo notranje temperature
 • negorljive materijale
 • protieksplozijsko zaščito
 • zaščito proti koroziji
 • zaščito proti ekstremnimi temperaturami
 • zaščito proti UV radiaciji
 • protivetrno zaščito
 • ...

Nudimo svetovanje, dobavo in montažo opreme za zaščito procesne opreme, ki jih tvorijo gradniki priznanega podjetja INTERTEC.

 

 

Nudimo sodobno, preizkušeno in robustno opremo, kot so ohišja, omare in zabojniki iz armiranega poliestra za zaščito procesne opreme pred zmrzaljo, kondenzacijo, korozijo in soncem. Nudimo tudi široko paleto grelnih teles za montažo v ohišja instrumentov ter zaščitnih omar, ki zagotavljajo zaščito pred zmrzaljo, pojavom kondenzata ter vzdržujejo željeno temperaturo med drugim tudi v potencialno eksplozijskih atmosferah.


Zadnje novice

Več novic

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se