Trajne meritve

Druge trajne meritve in plinski detektorji

  • Domov
  • Prodajni program
  • Trajne meritve

 

RACI nudi sodobno, preizkušeno in robustno osebno in procesno zaščitno opremo, ki zagotavlja kompetentno in skladno rešitev, nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost in razpoložljivost ter visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev.

Naša prednost je, da nudimo svetovanje, dobavo, montažo, spuščanje v pogon, kalibracijo ter vzdrževanje osebne in procesne zaščitne opreme.


MSA

Stacionarni detektor plinov v izvedbi »plug & play«:

Enostavna montaža in priklop

  • Izbira med 22 senzorji plina (TOX, OX, EX)
  • Svetlobna in zvočna signalizacija
  • Digitalna izhoda in analogni izhod
  • Možnost razširitve s signalizacijo
  • ATEX izvedba
  • Modularna izvedba

 

LEL, O2, CO, H2S, HCN, NO2, PH3, SO2, Cl2, ClO2, NH3, O3 ...


LDI

ROW (Remote Optical Watcher) je brezkontaktni senzor za zaznavanje prisotnosti olj na vodni površini. Zelo natančen in enostaven za vzdrževanje, senzor ROW zazna in vas opozori na nič hudega sluteče razlitje olj. Zagotavlja 24/7 spremljanje industrijske in okoljske vode na mestih izpusta odpadne vode ali zajema čiste vode.

LDI ROW ALU fotka

Olja, ki jih je mogoče zaznati s senzorjem ROW: motorna, rastlinska, hidravlična, mineralna, kurilna in druga ter maziva, dizel, bencin, kerozin, …

Senzor ROW temelji na fluorescenčni tehniki in deluje kot hitra screening metoda vodne površine. Glavne prednosti fluorescenčnih tehnik vključujejo visoko občutljivost in selektivnost spektralnega razlikovanja posameznih komponent znotraj zapletenega konglomerata organskih snovi.

Sistem je sestavljen iz impulznega UV LED vira, sprejemnega teleskopa, elektronike za nadzor in obdelavo podatkov. Impulzni LED žarek vzbudi molekule olja v nadzorovanem vodnem območju in povzroči njihovo fluorescenco. Teleskop zbira nastali povratni signal za njegovo nadaljnjo obdelavo. Prejeti signal takoj analizira programska oprema integriranega krmilnika. Obdelava podatkov in podajanje rezultatov potekata v realnem času.

Senzor ROW ustvari ALARM, ko je raven zaznane onesnaženosti višja od prednastavljenega praga. Signale ALARM je mogoče poslati preko žičnih ali brezžičnih komunikacijskih sistemov (senzor ROW ima vmesnik RS-485, tokovno zanko (4–20 mA) in klasične relejske kontakte). Senzor ROW je mogoče vključiti v senzorsko omrežje in povezati z drugimi napravami.

Senzor ROW je lahko v izvedbi iz aluminija, nerjavečega jekla ali ATEX. Več

SCENTROID

Scentinal SL50 je stacionarni detektor plinov za kontrolo okoliškega zraka. V enoto je lahko vgrajeno do 20 različnih senzorskih modulov za detekcijo različnih plinov in vonjav. Vsi podatki so shranjeni lokalno in poslani na centralni server, kjer so dostopni uporabniku.

scentinal-sl50-1
scentinal-sl50-2
scentinal-sl50-3

GASSENSE

DETEKTORJI PLINA ZA DOMAČO UPORABO podjatja GAS SENSE so primerna za stanovanja, domače kurilnice in prostore, kjer želite detekcijo nevarnih plinov. Na voljo so 4 detektorji (metan, LPG, ogljikov monoksid in kombinacija metana in ogljikovega monoksida).

H-300
H-400
GS-500

ZA STACIONARNE DETEKTORJE OPRAVLJAMO SERVIS TER REDNO PREVENTIVNO KONTROLO S KALIBRACIJO IN NARAVNAVANJEM.


Zadnje novice

Več novic

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se