Projektni inženiring

Servis

  • Domov
  • Projektni inženiring

lek-menges-izbor-5
Zagotavljamo vam:

  • storitev po sistemu na ključ,
  • zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev,
  • zagotavljamo kompetentno in z zakonom skladno rešitev,
  • nizke stroške lastništva, visoko zanesljivost, razpoložljivost ter kakovost sistemov.

Vzdrževanje

Našim uporabnikom zagotavljamo redno in kompetentno vzdrževanje sistemov plinske analitike in tako zagotavljamo visoko kakovost, to je zanesljivost, primerljivost in sledljivost meritev ob hkratnem zagotavljanju celovite in kompetentne storitve za plinsko analitiko. Uporabnikom zagotavljamo potrošni material, rezervne dele, vzdrževanje na licu mesta ter popravilo opreme.

Proizvodnja

Naša proizvodnja obsega integracijo gradnikov v kompleksne sisteme obratovalnega monitoringa. Ti zagotavljajo kompetentne in skladne rešitve z uporabo sodobnih in preizkušenih avtomatskih merilnih sistemov.

Vgradnja

Strokovna in kompetentna vgradnja je predpogoj za pravilno delovanje sistemov plinske analitike, zato nudimo celovite rešitve po sistemu na ključ. Zato v okviru svoje storitve redno izvajamo Installation Qualification (IQ) s čimer preverimo pravilnost inštalacije sistema.

Spuščanje v pogon

Z našimi dolgoletnimi in bogatimi izkušnjami zagotavljamo visoko kakovost spuščanja v pogon sistemov plinske analitike. Tako v okviru svoje storitve redno uizvajamo Operational Qualification (OQ) s čimer preverimo pravilnost delovanja sistema in Performance Qualification (PQ) s čimer preverimo kako sistem deluje.

 

 


Zadnje novice

Več novic

Spletna stran za boljše delovanje uporablja t.i. piškotke (več o tem). Ali se strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš brskalnik?    

Strinjam se